Van egy nagyon könnyű és isteni finom sósrúd receptem, aminek már hosszú ideje a csodájára járt az aki megkóstolta. Sok éve egy kolléganőmtől kaptam, igaz évekig nem sütöttem meg. Amikor kipróbáltam ez lett a család kedvenc sós rúdja. Sok variációban elkészítettem már, minden féle sajttal (füstölt, ementáli, parmezán, nagylyukú)
Gondoltam gyorsan összedobok egy adagot, hiszen már nagyon régen készítettem és igazán jól esett volna.
A szokott módon elkészítettem, viszont az eredmény más lett, mint vártam. Ekkor szembesültem vele, hogy bizony itt külhonban sem a liszt, sem a margarin nem a megszokott. A sajt nem lehet a hibás, hiszen a sajt hazájában ez nem okozhat gondot.
Nem tudtam, hogy mi, de valami nem az igazi. Így- mivel én soha nem adom fel- újrasütöttem egymás után többször is. Váltogattam a lisztet, a margarint külön-külön és egyszerre is....
Megosztás a facebookon